blog-post image

Nesmrtelné dvoudílné plavky

Věděli jste, že v minulosti se nosily pouze plavky jednodílné? Když v roce 1946 francouzský strojní inženýr Louis Réard představil dvoudílné bikiny, ani mu je žádná modelka nechtěla předvádět. Musel si najít striptýzovou tanečnici. K vynálezu ho přitom inspirovala žena na pláži v Saint-Tropez, která si ohrnula okraje plavek, aby se lépe opálila.

Dámské dvoudílné plavky nejsou dobré jen z hlediska opálení. Ženy je mají rády a v dnešní době jsou oblíbenější než ty někdejší jednodílné. V naší nabídce najdete nespočet vzorů a střihů, stačí si jen vybrat, který bude lichotit vaší postavě.

I dvoudílné plavky mohou zakrýt bříško

Kvůli buclatějšímu bříšku se vůbec nemusíte bát chvil, kdy přijde čas na svléknutí se do plavek. Stačí jen vybrat správný střih. Dámské dvoudílné plavky dělíme na klasické bikiny, sportovní dvoudílné plavky a potom tankiny. Právě ty jsou řešením pro všechny ženy, které se bojí ukazovat bříško, případně chtějí zakrýt jizvy po operacích.

VENICE BEACH Tankiny  aqua modrá / bledě fialová / broskvová

Obr.: VENICE BEACH Tankiny aqua modrá / bledě fialová / broskvová

Tankiny jsou sice dvoudílné, ale vrchní díl vypadá spíš jako košilka. Může být bez kostic, ale i s kosticemi vyztuženými košíčky. Celek pak působí jako jednodílné plavky, a pokud si vyberete volnější střih, nedokonalosti na břiše rozhodně nebudou vidět.

Dalším trikem pro zakrytí bříška jsou vyšší kalhotky. V současné době jsou kalhotky s vyšším pasem trendy i u plavek, tak proč to nevyzkoušet?

Romantické květinky, nebo raději sportovní styl?

U nás si vyberete, ať už vyznáváte jakýkoliv styl. Máme jednoduché jednobarevné plavky, něžné vzory, barevné proužky a mnoho dalšího. Velmi zajímavě vypadají také plavky s průstřihy a síťováním. Pokud si nepotrpíte na romantiku, oceníte kategorii sportovní dvoudílné plavky. Vzory a designy snad ani nemá cenu popisovat. Prostě se podívejte a hledejte, co vám padne do oka.

Vybrat dvoudílné plavky »

Dvoudílné plavky si můžete dovolit s každou postavou

Je na čase zapomenout na komplexy. Vždyť téměř všechny ženy mají nějakou tu vadu na kráse. A rozhodně to není důvod, proč zapomenout na dvoudílné plavky. U nás najdete plavky dvoudílné pro plnoštíhlé i hubené ženy. Objevíte velikosti XS, ale i košíčky 70I, 100F a další obtížně sehnatelné rozměry.

Chcete-li nějaký nedostatek postavy zamaskovat, prostě dbejte na to, aby od něj plavky odvedly pozornost. Jestliže máte široká ramena, volte pestrobarevný spodní díl plavek. Se širšími boky naopak výrazný či vrstvený vršek. Pro atletickou a chlapeckou postavu je důležité zvýraznit ženské křivky. Ideální tedy budou bokové kalhotky, jednodílné plavky s vyšším pasem nebo více vykrojené bikiny.

Vybrat dvoudílné plavky »

Zkombinujte vršek a spodek zvlášť

U nás nemusíte mít strach z výběru velikosti. Spousta žen by potřebovala jinou velikost vršku a spodku. Přesně na to myslíme. Spodní i vrchní díl lze vybírat zvlášť. Nebojte se je různě kombinovat, už dávno totiž neplatí, že by spodek i vršek musely být z jedné sady. Plavková móda je čím dál uvolněnější a dává vám volnou ruku. Nebojte se proto experimentovat.

Bikiny

Na materiálu záleží

Všichni kolemjdoucí budou váš koupací úbor soudit podle vzhledu, pro vás by ale měl být určující také materiál. Plavky dámské dvoudílné luxusní tedy nemohou být příjemné jen na pohled, ale i na omak. Modely od nás vás nezklamou. Materiály jsou pevné a rychleschnoucí, u lemů bývají všité gumičky, aby lépe přiléhaly, košíčky jsou podšité prodyšnou vrstvou, některé plavky mají dokonce ochranný faktor UPF 50+. Ramínka neškrtí, žádné švy nikde netlačí, zapínání drží, jak má. Potrpíme si na kvalitu a zastáváme názor, že kvalitní dámské dvoudílné plavky by měly vydržet několik koupacích sezón. Nebo nejlépe až do té doby, než se změní móda a vy se rozhodnete koupit si nové.

Vybrat dvoudílné plavky »

TOP produkty z kategorie Dámské dvoudílné plavky