blog-post image

Dětská podzimní móda

Podzim je skvělým obdobím pro oblékání dětí do nových a teplejších outfitů. Listí mění barvu, počasí se ochlazuje a děti si mohou užívat všechny podzimní aktivity, které jsou v nabídce. Pokud hledáte nějakou inspiraci pro dětskou podzimní módu, pak už nehledejte. V tomto článku si probereme, jaké outfity jsou letos v módě, z jakých materiálů by mělo být podzimní dětské oblečení a jaké doplňky se k nim budou hodit. Pojďme tedy začít!

Jaké podzimní outfity pro děti jsou letos v módě?

Jelikož se počasí začíná ochlazovat, je na čase začít přemýšlet o podzimní módě pro děti. Klíčem k podzimnímu oblékání dětí je vrstvení. Tímto způsobem mohou zůstat v teple, a přitom stále mohou běhat a hrát si. Zde jsou některé z hlavních letošních trendů dětské podzimní módy:

  • Džínové bundy jsou pro děti vždy dobrou volbou. Jsou stylové a dají se snadno vrstvit přes jiné oblečení.
  • Mikiny jsou také skvělou variantou pro děti. Jsou pohodlné a udrží děti v teple, aniž by byly příliš objemné.
  • Svetry jsou ideální pro chladné dny. Vyberte si svetry vyrobené z přírodních vláken, jako je vlna nebo bavlna, aby byly pohodlné a prodyšné.
  • Kozačky jsou na podzim nutností. Dětské nožky udrží v suchu a teple a skvěle vypadají ke každému outfitu.

Letos je vrstvení klíčové při oblékání dětí na podzim. Džínové bundy, mikiny s kapucí, svetry a boty jsou skvělé volby, které udrží děti stylové a pohodlné, když se počasí začne ochlazovat. 

Vybrat dětský podzimní outfit »

Z čeho by se měl skládat podzimní dětský outfit?

Podzimní dětský outfit by se měl skládat z bundy nebo kabátu, svetru, džínů nebo legín, sukně a punčoch, šatů a punčoch, čepice, šály, podzimních bot. Každý kus oblečení slouží svému účelu, aby vaše dítě bylo v chladnějším počasí v pohodlí. 

  1. Před větrem a deštěm je ochrání kabát nebo bunda
  2. Svetr je udrží v teple, aniž by byl příliš objemný na hraní. 
  3. Džíny nebo legíny lze navrstvit pod sukni nebo šaty pro extra teplo. 
  4. Sukně a šaty jsou ideální pro dny, kdy svítí slunce, a když se ochladí, lze je kombinovat s punčochami nebo legínami. 
  5. Čepice a šály jsou nezbytné pro udržení malých uší a krků v teple. 
  6. Podzimní dětská obuv by měla být pohodlná a praktická na běhání v listí a kalužích. 

Se správným oblečením si vaše dítě bude moci užít vše, co podzim nabízí, a přitom zůstat v teple a suchu.

Tip na dívčí podzimní kabát:

MANGO KIDS Kabát 'CHARLES'  černá / krémová / tmavě hnědá / sépiová

Obr.: MANGO KIDS Kabát 'CHARLES' černá / krémová / tmavě hnědá / sépiová

Na co si dát pozor při výběru podzimního outfitu pro děti?

Jednou z prvních věcí, kterou byste měli zvážit při výběru podzimního outfitu pro děti, je počasí. Budou trávit většinu času doma nebo venku? Pokud budou trávit hodně času venku, měli byste se ujistit, že jejich oblečení je pohodlné a prodyšné. Budete také chtít vzít v úvahu typ činností, které budou dělat. Pokud si budou hrát například v listí, možná budete chtít vybrat oblečení, které se snadno čistí.

Další věcí, kterou je třeba zvážit, je osobní styl dítěte. Některé děti preferují tlumenější barvy, zatímco jiné milují světlé a výrazné vzory. Zvažte, k jakým barvám a stylům vaše dítě tíhne při výběru podzimního outfitu.

Nakonec nezapomeňte na doplňky. Roztomilý pár bot nebo zábavný šátek dokážou outfit opravdu rozzářit. Přemýšlejte o tom, co by se dobře hodilo k oblečení, které jste si vybrali, a nechte své dítě, aby si vybralo svůj oblíbený doplněk k dotvoření vzhledu. S ohledem na tyto tipy jistě najdete perfektní podzimní outfit pro vaše děti.

Vybrat dětský podzimní outfit »

Jak vybrat podzimní outfit pro dítě?

Jak se ochlazuje a listy začínají měnit barvu, je čas začít přemýšlet o podzimní módě pro děti. Vybrat to správné oblečení pro vaše dítě může být složité, ale s několika tipy budete schopni najít perfektní komplet pro každou příležitost.

Jedna věc, kterou je třeba mít na paměti, je, že děti rychle rostou, takže je důležité vybírat věci, které lze nosit déle než jednu sezónu. Hledejte kousky, které lze vrstvit nebo doplňovat a vytvářet tak různé vzhledy. Cardigan lze nosit například přes šaty nebo triko a pod sukně nebo šortky lze přidat legíny.

Dalším tipem je vybrat barvy a vzory, které jsou vhodné pro toto roční období. Podzim je skvělý čas experimentovat s tmavými odstíny a bohatými tóny šperků. Plédy a květiny jsou také oblíbenou volbou pro toto roční období.

Co se týče obuvi, kozačky na podzim nesmí chybět. Nejen, že udrží nohy v teple a suchu, ale také vypadají stylově s téměř jakýmkoli oblečením. Pokud jsou vaše děti dost staré, nechte je, ať vám pomohou vybrat si vlastní boty, aby je mohly nosit.

Nakonec nezapomeňte na doplňky. Čepice, šály a dětské rukavice, to vše může pomoci dotvořit podzimní outfit. A co se šperků týče, méně je pro děti většinou více. Stačí jednoduchý náhrdelník nebo pár náušnic, které dodají šmrnc.

S těmito tipy na paměti budete moci najít perfektní podzimní outfit pro vaše dítě, bez ohledu na příležitost.

Tip na chlapeckou mikinu:

GATE Základní bavlněná mikina na zip

Obr.: GATE Základní bavlněná mikina na zip

Jaké jsou nejčastější chyby při oblékání dětí na podzim?

Jednou z nejčastějších chyb, kterých se rodiče při podzimním oblékání dětí dopouštějí, je nesprávné vrstvení. Může být lákavé dát své dítě jen do roztomilého svetru, ale pokud je venku chladno, bude potřebovat víc než to. Ujistěte se, že oblékáte své dítě ve vrstvách, aby se mohlo podle potřeby snadno svléknout nebo přidat.

Další chybou je nevěnování pozornosti předpovědi počasí. To, že včera bylo slunečno a teplo, neznamená, že tomu tak bude i dnes. Než se na den obléknete, vždy se podívejte na předpověď, abyste mohli být připraveni na vše, co vám matka příroda připraví.

Dodržováním těchto tipů se můžete vyhnout běžným chybám při oblékání svých dětí na chladnější měsíce. Udržujte je v pohodlí, stylově a v bezpečí, protože si užívají všeho, co podzim nabízí.

Vybrat dětský podzimní outfit »

Z jakých materiálů by mělo být podzimní oblečení pro děti?

Jak listy začínají měnit barvu a jemně klesat k zemi, víme, že přišel podzim. Vzduch se stává svěžím a chladným, takže chceme sáhnout po svetrech a šátcích. Ale co naše děti? Co by si měly obléci, aby se cítily pohodlně při změnách počasí?

Při oblékání dětí na podzim je třeba mít na paměti několik zásadních věcí. Nejprve si budete chtít vybrat oblečení vyrobené z přírodních vláken, jako je bavlna nebo vlna. Tyto materiály pomohou pokožce vašeho dítěte dýchat a nebudou ji dráždit, pokud se začnou potit. Budete se také chtít vyhnout syntetickým materiálům, jako je polyester, který může způsobit, že se děti budou cítit nepříjemně, když je venku chladno.

Dalším důležitým aspektem je vrstvení. Během dne může vaše dítě potřebovat lehkou bundu nebo svetr, aby zůstalo v teple. Ale jak teplota začne večer klesat, tak budete chtít přidat další vrstvu, jako je kabát nebo šála. Tímto způsobem si mohou sundat nebo přidat oblečení podle potřeby, aby zůstaly pohodlné.

Nakonec nezapomeňte na obuv! Boty s uzavřenou špičkou ochrání nohy vašeho dítěte před chladnějšími teplotami a deštivým počasím. Ale ujistěte se, že jsou stále pohodlné a snadno se v nich chodí. Můžete také zvážit investici do páru holínek do deště, aby se mohly cákat v kalužích, aniž by si boty namočily.

S těmito tipy na paměti budete moci své děti oblékat na podzim snadno. Vyberte si přírodní vlákna, vrstvěte jejich oblečení a ujistěte se, že jejich nohy jsou chráněny před chladnějším počasím. S trochou plánování si budou moci užít podzimní sezónu v pohodlí a stylu.

Tip na bavlněný dívčí svetr:

Reserved - Girls` sweater - Růžová

Obr.: Reserved - Girls` sweater - Růžová

Jaké boty by měly děti nosit na podzim?

Podzim je skvělý čas na přezutí v nových botách. Ale se všemi možnostmi, které existují, může být těžké rozhodnout, které z nich jsou pro vaše dítě ty správné. Zde je několik tipů, které vám pomohou vybrat perfektní boty na podzim:

  • Hledejte boty, které jsou pohodlné a stylové. Dětské nohy rychle rostou, proto je důležité najít boty, které budou moci bez potíží nosit celý den. To ale neznamená, že musíte obětovat styl! Na trhu je spousta módních dětských bot, které budou vypadat skvěle s každým outfitem.
  • Zvažte klima, ve kterém žijete. Pokud žijete v regionu s mírnějším počasím, možná budete chtít zvážit lehčí boty vyrobené z prodyšných materiálů. Pokud se ale potýkáte s nižšími teplotami a vlhčími podmínkami, rozhodněte se pro boty, které udrží nohy vašeho dítěte v teple a suchu.
  • Přemýšlejte o činnostech, které bude vaše dítě dělat. Pokud budou většinu času trávit pobíháním venku, hledejte boty s dobrou trakcí, abyste zabránili uklouznutí a pádům. A pokud budou hodně chodit, ujistěte se, že boty mají dostatečnou oporu, abyste se později vyhnuli nepohodlí.

S ohledem na tyto pokyny na podzim jistě najdete pro své dítě perfektní boty! Jen je nezapomeňte nechat vybrat si styl, který se jim nejvíce líbí – koneckonců je to jejich šatník.

Vybrat podzimní obuv pro děti »

Závěr blogu

Co nosí dnešní děti? Jak se počasí ochlazuje, děti potřebují teplejší oblečení, které je ochrání před živly. To ale neznamená, že musí obětovat styl! Zde jsou některé z nejnovějších trendů dětské podzimní módy.

Vrstvěte kardigany a bundy. Mnoho dětského oblečení má zábavné potisky a vzory. Ale pokud jde o svrchní oblečení, je nejlepší mít věci jednoduché. Kardigany a bundy v jednobarevných barvách se budou hodit ke všemu a zároveň zahřejí vaše dítě. Kozačky jsou nutností každého podzimního šatníku. Hledejte pár, který je pohodlný a zároveň stylový. Některé dětské holínky se dodávají dokonce s kožešinovou podšívkou, aby byly nožky v teple.

Nezapomeňte na doplňky! Roztomilý šátek nebo čepice dokážou outfit opravdu dotáhnout. A pokud jde o dětskou módu, neexistují žádná pravidla. Nechte své dítě vyjádřit svou osobnost prostřednictvím výběru oblečení. Podzim je skvělý čas na experimentování s různými módními styly. S tolika roztomilým dětským oblečením na trhu je snadné vytvořit jedinečný vzhled pro vaše dítě. Tak vyrazte a začněte nakupovat! Vaše dítě bude během okamžiku tím nejlépe oblečeným dítětem na bloku.

TOP produkty z kategorie Dětské oblečení

Podobné články

Jak vybrat dětské zimní oblečení?

Zimní počasí, sníh, sáňkování, koulování… To vše má rádo snad každé dítě, a proto je důležité vaše dítko na zimních radovánky správně obléct, aby nebylo nachlazené a zůstalo v teple a suchu i přes dělání andělíčků ve sněhu. 

Jak a...

Jak bezpečně, ale stylově oblékat miminka v létě?

Léto je skvělý čas být malým dítětem. Existuje tolik zábavných věcí, jako je plavání, hraní v parku a výlety. Oblékání miminek a batolat v letním počasí však může být také složité. Je důležité je udržovat v chladu a chránit před škodli...