blog-post image

Podzimní business móda

Podzim je skvělý čas na to, abyste vylepšili svůj business šatník a přidali do skříně nějaké nové kousky. Zatímco mnoho lidí si myslí, že podzim je jen o pohodlných svetrech a botách, ve skutečnosti je skvělá sezóna nosit stylové oblečení, které vám pomůže vypadat profesionálně a sladěně. V tomto článku probereme různé typy dámského podzimního business oblečení, které jsou k dispozici, a také různé kousky, ze kterých se mohou skládat. Povíme si také, jaké barvy se k podzimnímu business úboru nejlépe hodí, a dáme vám pár tipů, jak se vyvarovat běžných chyb při podzimním oblékání do práce.

Co je podzimní business oblečení?

Podzimní business oblečení je oblečení, které se obvykle nosí během podzimní sezóny. To zahrnuje kousky, jako jsou bundy, kabáty, svetry a dlouhé kalhoty. Podzimní obchodní oblečení je obvykle vyrobeno z materiálů, které jsou teplejší než ty, které se používají na letní oblečení, protože počasí na podzim je obvykle chladnější než v létě.

Podzimní business oblečení by mělo být profesionální a stylové. Barvy podzimního listí vám mohou poskytnout inspiraci pro váš podzimní business šatník. Pokuste se do výběru oblečení začlenit odstíny červené, žluté a oranžové. K outfitu můžete přidat i nějaké módní doplňky, které mu dodají osobnější nádech. Šátek nebo rukavice vám pomohou udržet teplo a zároveň dodají vašemu outfitu trochu stylu.

Vybrat podzimní business oblečení »

Jaké druhy dámského podzimního business oblečení si můžete vybrat?

Podzim je skvělý čas na to, abyste se vyřádili a dali prostor některým výraznějším barvám a vzorům, které byste v létě možná nemohli nosit. Jaké podzimní business oblečení by si ale měly ženy vybrat?

Zde je pár nápadů, které vám pomohou sestavit dokonalý podzimně inspirovaný outfit do práce:

  1. Zkombinujte tmavý denim, tedy riflovinu s košilí a sakem.
  2. Vyzkoušejte áčkovou sukni a zkombinujte ji s rolákem a podpatky. Pokud je venku zima, přidejte punčochy.
  3. Pod svetr navrstvěte košili na knoflíky. Přidejte kalhoty a podpatky pro dokončení vzhledu.
  4. Vyberte si pouzdrové šaty v podzimních barvách a zkombinujte s punčochami a stylovými botami na podpatku.

Nebojte se experimentovat s různými podzimními barvami a vzory. Se správnými kousky můžete vytvořit stylový a profesionální podzimní outfit, který vás v práci zaujme. Podzim je skvělým obdobím roku pro zkoušení nových trendů a stylů. A na výběr je spousta podzimního business oblečení, které vám pomůže udělat dobrý dojem v práci. Nebojte se tedy experimentovat a bavte se sestavováním dokonalého podzimního outfitu pro vaši příští schůzku nebo prezentaci.

Tip na pouzdrové šaty:

faina Pouzdrové šaty  černá

Obr.: faina Pouzdrové šaty černá

Jaké typy pánského podzimního business oblečení si můžete vybrat?

Výběr podzimního business oblečení pro muže může být trochu složitější. Chcete vypadat profesionálně, ale také nechcete, aby vám ve vytápěné kanceláři bylo příliš horko. Základem je najít správnou rovnováhu mezi stylovým a pohodlným oblečením.

Zde je několik možností podzimního business oblečení pro muže:

  • Oblek na míru z lehčí látky. Vyberte si vlněnou směs nebo lněný oblek v neutrální barvě, jako je šedá nebo námořnická.
  • Košile s kalhotami. Opět volte světlé látky, jako je bavlna nebo len. Zvolte jednolité barvy nebo jednoduché vzory.
  • Svetr nebo kardigan s kalhotami. To je skvělá volba pro dny, kdy je v kanceláři chladno, ale nepotřebujete kompletní sako. Hledejte podzimní barvy, jako je vínová, lesní zelená nebo velbloudí.
  • Polo tričko a kalhoty. Jsou dobrou volbou pro zachování elegance a pohodlí zároveň.

Tip na podzimní pánskou košili:

Obr.: Only & Sons pánská, hnědá barva, slim, s límečkem button-down

Jaké styly dámského podzimního business oblečení si můžete vybrat a z čeho se skládají?

Podzim je skvělý čas pro zásobování business oblečením. Zde jsou některé z našich oblíbených podzimních business looků:

  • Elegantní outfit: šaty, silonky a boty na podpatku se hodí do formálnějších kanceláří a míst.
  • Pohodlný a praktický outfit: Do kanceláře se vždy hodí sako a kalhoty v tmavé barvě, jako je námořnická nebo černá. Přidejte bílou košili a podpatky a můžete vyrazit.
  • Ležérní a veselý outfit: Zaveďte do svého šatníku trochu barev pomocí pěkných květinových šatů. Zkombinujte s kardiganem a uzavřenými botami a jste připraveni na podzimní počasí.
  • Neformální a teplý outfit: Robustní svetr přes košili s límečkem je perfektní způsob, jak zůstat v kanceláři v teple. Přidejte kalhoty a mokasíny a máte hotovo.

Jaké styly pánského podzimního business oblečení můžete vytvořit a z čeho se skládají?

Pro začátek si vyberte barevné schéma, které vám vyhovuje. Můžete například použít tmavé barvy, jako je tmavě modrá nebo černá. Jakmile máte vybrané barevné schéma, je čas vybrat si oblečení.

Blazer, tedy lehký svetr je skvělou volbou pro podzimní business základ šatníku. Lze jej nosit přes košili a kravatu pro formálnější vzhled, nebo jej lze nosit bez kravaty pro neformálnější vzhled. 

Společenské kalhoty jsou dalším nezbytným prvkem podzimního business oblečení. Měly by být vyrobeny z vlněné nebo kašmírové směsi, aby vás zahřály, a měly by být dobře ušité, aby zajistily ostrý vzhled.

Na závěr doplňte svůj podzimní business outfit o košili. Vyberte si košili v jedné z vámi vybraných barev a ujistěte se, že je nemačkavá. Můžete také zvážit investici do některých podzimních doplňků, jako je kabát nebo šála

S těmito klíčovými položkami budete moci vytvořit mnoho různých vzhledů, které jsou ideální pro kancelář.

Vybrat podzimní business oblečení »

Jak vybrat podzimní look?

Jak nastává podzim, listy začínají měnit barvu a teplota se začíná ochlazovat. Je čas vytáhnout podzimní šatník a začít přemýšlet, jaké barvy oblečení se v letošní sezóně hodí do businessu.

Při výběru podzimního business oblečení je třeba mít na paměti několik věcí. První je, že se chcete vyhnout něčemu příliš těžkému nebo objemnému. To může být nepříjemné a vypadáte větší, než jste. Místo toho zvolte lehčí látky, které vás však i přes svou lehkost udrží v teple.

Za druhé, vyberte barvy, které odrážejí podzimní období. Bohaté zemité tóny jsou v tomto ročním období vždy oblíbené, protože evokují měnící se listí a přírodní scenérie. Nebojte se však experimentovat i s jinými barvami. Na podzim mohou být krásné a poutavé i světlé tóny šperků.

A konečně nezapomeňte, že doplňky jsou během podzimu vaším přítelem. Šátky, čepice a rukavice vám mohou pomoci dodat vašemu outfitu trochu tepla a stylu. Se správnými doplňky můžete během chvilky přenést jakýkoli podzimní business outfit z fádního do parádního.

Tip na podzimní šál:

GATE Šál se střapci

Obr.: GATE Šál se střapci

Jaké jsou nejčastější chyby při oblékání podzimního business oblečení?

Jak se ochlazuje a nastupuje podzim, je čas začít přemýšlet o našem podzimním šatníku. Business oblečení je skvělý způsob, jak zůstat stylový a profesionální, když teploty začínají klesat. Existuje však pár běžných chyb, kterých se lidé při oblékání do podzimního business oblečení dopouštějí.

Jednou z nejčastějších chyb je nesprávné vrstvení. Když je chladnější počasí, musíme oblečení vrstvit, abychom se mohli přizpůsobit měnícím se teplotám v průběhu dne. Dobrým pravidlem je oblékat se do vrstev lehkého oblečení, které si můžete podle potřeby snadno obléknout a svléknout.

Další chybou, kterou lidé dělají, je nošení těžkých látek, které špatně dýchají. To může vést k pocitu nepohodlí a přehřátí, jak den pokračuje. Volte raději lehčí látky, které vás udrží v chladu a pohodlí po celý den.

A nakonec se ujistěte, že váš podzimní business šatník je kompletní se správnými doplňky. Šátek nebo lehká bunda mohou pomoci dotvořit váš vzhled a udržet vás v teple, když teplota začne klesat. S těmito tipy na paměti budete mít jistotu, že zůstanete stylová a pohodlná po celý podzim!

Vybrat podzimní business oblečení »

Závěr blogu

Podzimní business oblečení může být obtížné nakupovat. Na jednu stranu chcete vypadat profesionálně a sladěně, ale na druhou stranu to nechcete přehánět a vypadat, že se příliš snažíte. Klíčem je najít správnou rovnováhu mezi stylovým a konzervativním.

Zde je několik tipů, které vám pomohou sestavit dokonalý podzimní business šatník:

  • Držte se klasických siluet a neutrálních barev. Například černá tužková sukně je vždy dobrá volba.
  • Dodejte svým doplňkům špetku barvy. Pestrobarevný šátek nebo kabelka dá outfitu opravdu vyniknout.
  • Věnujte pozornost detailům. Ujistěte se, že vaše oblečení je dobře ušité na míru a že na sobě nemáte nic moc nápadného nebo trendy.

S ohledem na tyto pokyny byste neměli mít problém najít perfektní podzimní obchodní oblečení, které vám pomůže vypadat co nejlépe po celou sezónu.

TOP produkty z kategorie Oblečení a móda

Podobné články

Tipy na jarní outfity

Jaro je konečně tady. Teplé slunečné dny jsou zpět a vy se chystáte pořídit si pár dalších kousků do skříně, které na jaře budete moci vynosit. Jarní outfity jsou svěží, jemné, elegantní, ale zároveň dostatečně teplé. Přeci jen slun...

Tipy na letní outfity

Léto se blíží a vy hledáte oblečení, které bude nejen trendy, ale prostě v něm zazáříte? Grilovačky, party, posezení s přáteli, dovolená… to vše si žádá nové letní módní oblečení. V tomto článku se dozvíte něco málo o letošní letní mód...

Jak se správně obléct na sportování v létě

Letní počasí samo o sobě vybízí k tomu, abychom trávili co nejvíce času venku. Také vybízí k tomu, abyste opustili fitness centra a sportovali venku. Jak se ale do horkých letních dní na sport obléct? Pár tipů a rad naleznete v tomto článku.

...

Outfit na grilovačku

Zahradní party a grilovačky běží v plném proudu a vy si vždy lámete hlavu s tím, jaký outfit na tuto příležitost zvolit? Podpatky rozhodně nechejte doma a pro tyto příležitosti zvolte praktické a pohodlné oblečení. 

Jistě nechcete vy...

Jak na outfit ke stromečku?

Štědrovečerní večeře, návštěvy rodin, vánoční focení… Jaký outfit zvolit pro tyto příležitosti, abyste se cítili nejen pohodlně, ale také hezky a svátečně? Outfit na vánoční večírek už vybraný máte a teď je čas vybrat si outfit ke ...

Jaký outfit si vybrat na Silvestra?

Vánoce jsou za námi a blíží se další důležitý a velmi oslavovaný den v roce – Silvestr. Každý tento den tráví jinak, někdo jej tráví v pohodlí domova s nejbližší rodinou, někdo jede do hor na chatu s přáteli, jiní zase míří do víru velkom...

Outfit na svatbu, aneb co se sluší a co ne

Když jste pozváni na svatbu, první věc, kterou byste měli udělat, je zjistit, jaký je dress code. Mnoho lidí dělá tu chybu, že si na svatbu vezme nevhodné oblečení, a to může nevěstě a ženichovi pořádně zkazit den. V tomto článku si...

Jak si vybrat outfit na letní festival?

Letní festivaly jsou skvělým způsobem, jak si užít teplé počasí a poslechnout si skvělou hudbu. Pokud se letos na nějaký chystáte, je důležité se vhodně obléknout. Na letních festivalech existuje mnoho různých hudebních stylů, takže si...