blog-post image

Jak vybrat dámské pyžamo?

Jaká jsou dámská pyžama? Dámská pyžama jsou obvykle dvoudílná sada obsahující košili a kalhoty. Dámské pyžamové soupravy však také přicházejí v mnoha různých stylech, včetně pyžama s dlouhým rukávem, šortek, košilkových souprav a sexy spodního prádla. 

Když přijde na výběr dokonalého dámského pyžama pro vás, existuje několik faktorů, které musíte vzít v úvahu, jako je materiál, velikost a příležitost. V tomto článku si všechny tyto faktory podrobně probereme, abyste se při příštím nákupu dámského pyžama mohli informovaně rozhodnout o nákupu.

K čemu slouží pyžamo?

Pyžamo je důležitou součástí šatníku každé ženy. Jsou pohodlné, stylové a lze je nosit mnoha různými způsoby. Pyžamo lze nosit do postele, na lenošení doma nebo dokonce na pyžamovou párty. Mnoho žen však neví, jak vybrat to správné pyžamo pro své potřeby.

Vybrat dámské pyžamo »

Jaké druhy dámských pyžam si můžete koupit?

Na výběr je mnoho různých typů dámských pyžam. Pořídit si můžete dvoudílná pyžama, pyžama s dlouhým rukávem, šortky, košilky i sexy spodní prádlo. Každý typ pyžama má své výhody a nevýhody. 

Dvoudílná pyžama jsou většinou pohodlnější než jednodílná. Umožňují vám také snadnější pohyb. Pyžamo s dlouhým rukávem vás zahřeje v chladném počasí. Šortky jsou skvělé do horkého počasí nebo když chcete ukázat své nohy. Noční košile jsou dobrou volbou, pokud chcete něco, co je pohodlné a zároveň stylové. Sexy spodní prádlo je dobrou volbou, pokud se chcete cítit sexy a sebevědomě. 

Bez ohledu na to, co preferujete, existuje typ dámského pyžama, který je pro vás ten pravý.

Tip na dámské pyžamové kalhoty:

Dámské kalhoty na spaní Styx puntíky

Obr.: Dámské kalhoty na spaní Styx puntíky

Jak vybrat dámské pyžamo?

Při výběru dámského pyžama zvažte klima, ve kterém žijete. Pokud žijete v teplém klimatu, volte lehké látky, jako je bavlna nebo len. Pokud žijete v chladnějším klimatu, volte těžší látky, jako je flanel nebo vlna.

Při výběru dámského pyžama zvažte příležitost. Pokud hledáte pyžamo do postele, zvolte pohodlný styl jako oversized tričko nebo tílko a šortky. Pokud hledáte pyžamo, které budete nosit doma na línou neděli, vyberte si útulný styl, jako jsou fleecové kalhoty a mikina s kapucí.

Nakonec zvažte velikost při výběru dámského pyžama. Ujistěte se, že pyžamo, které si vyberete, dobře sedí a není příliš těsné ani příliš volné. Příliš těsná pyžama mohou být nepohodlná a znesnadňovat dobrý spánek. Příliš volné pyžamo může být nebezpečné, pokud se o něco zachytí, když spíte.

Nyní, když už víte, jak si vybrat dámské pyžamo, věnujte trochu času nalezení dokonalého páru pro vás. S tolika skvělými možnostmi, které jsou k dispozici, neexistuje žádná omluva, proč nenajít perfektní dámské pyžamo právě pro vás.

Tip na dámskou noční košili:

Noční košile se zvířecím potiskem a vysokým podílem bavlny, 2 ks Marks & Spencer šedá

Obr.: Noční košile se zvířecím potiskem a vysokým podílem bavlny, 2 ks Marks & Spencer šedá

Z jakých materiálů by měla být dámská pyžama?

Při výběru správného materiálu dámského pyžama je třeba zvážit několik věcí.

  1. První je pohodlí. Ženy chtějí mít při spánku pohodlí a velkou roli v tom může hrát látka jejich pyžama. 
  2. Druhým je prodyšnost. Ženská pokožka je jemnější než mužská, proto je důležité vybrat látku, která umožní její pokožce dýchat. 
  3. Třetí je styl. Pyžama jsou k dispozici v různých stylech, od tradičních až po sexy negližé, takže je důležité vybrat materiál, který bude vyhovovat jejímu osobnímu stylu.

Nejoblíbenějšími materiály pro dámská pyžama jsou hedvábí, bavlna a flanel. Hedvábí je často považováno za nejluxusnější variantu, protože je pohodlné a prodyšné. Bavlna je cenově dostupnější varianta, která je navíc pohodlná a prodyšná. Flanel je teplá varianta, která je ideální pro zimní noci. Při výběru správného materiálu pro dámské pyžamo je důležité vzít v úvahu pohodlí, prodyšnost a styl.

Tip na saténové pyžamo:

GATE Saténová pyžamová košile

Obr.: GATE Saténová pyžamová košile

Jak pečovat o dámské pyžamo?

Dámské pyžamo je jemné a vyžaduje zvláštní péči. Zde je několik tipů, jak udržet vaše dámské pyžamo skvěle:

  • Dámské pyžamo perte vždy ve studené vodě s jemným pracím prostředkem.
  • Nikdy nepoužívejte bělidla nebo aviváže na dámská pyžama.
  • Dámské pyžamo zavěste k sušení nebo je položte naplocho, aby uschlo na vzduchu.
  • Dámská pyžama žehlete pouze v nezbytně nutných případech a používejte nízkou teplotu.

Dodržováním těchto jednoduchých tipů můžete udržet vaše dámská pyžama jako nová po mnoho let.

Vybrat dámské pyžamo »

Jak si vybrat styl pyžama?

Na výběr je mnoho různých stylů dámských pyžam. Můžete si vybrat styl, který je pro vás pohodlný a který také dobře vypadá. Zde je pár tipů, jak vybrat správný styl dámského pyžama:

Zvažte materiál. Materiál vašeho pyžama by měl být měkký a pohodlný. V pyžamu chcete mít možnost relaxovat, proto se ujistěte, že je vyrobeno z materiálu, který vám to umožní.

Vyberte si styl, který lichotí vaší postavě. Ne všechny dámské styly pyžama jsou stvořeny sobě rovné. Některé styly budou lichotit vaší postavě více než jiné. Pokud chcete v pyžamu vypadat dobře, vyberte si styl, který lichotí vaší postavě.

Zvažte sezónu. U dámského pyžama byste měli zvážit i roční období. Pokud je zima, možná budete chtít zvolit těžší materiál, jako je flanel. Pokud je léto, byl by vhodnější lehčí materiál, jako je bavlna.

Vyberte si barvu nebo vzor, ​​který se vám líbí. Dámská pyžama jsou ve všech možných barvách a vzorech. 

Tip na saténovou noční košilku:

LingaDore Noční košilka 'DAILY'  kouřově šedá

Obr.: LingaDore Noční košilka

Jaké jsou nejčastější chyby při používání pyžama?

Jednou z nejčastějších chyb, které ženy dělají, pokud jde o jejich pyžamo, je, že si nedají na čas, s výběrem kvalitního pyžama. Pyžamo není něco, co by se mělo kupovat z rozmaru – je důležitou součástí vaší rutiny před spaním a může ovlivnit kvalitu vašeho spánku. 

Další chybou, kterou ženy dělají, je nošení příliš těsného nebo stahujícího pyžama. To může vést k nepohodlí a neklidným nocím. A konečně, mnoho žen zanedbává pravidelné praní pyžama, což může způsobit, že se časem zabarví a změní barvu. 

Dodržováním těchto jednoduchých tipů si můžete zajistit, že vám vaše pyžamo vydrží po mnoho let.

Vybrat dámské pyžamo »

Jak vybrat pyžamo na pyžamovou párty?

Pyžamové párty jsou zábavným způsobem, jak strávit večer s přáteli, ale důležitý je výběr správného pyžama. Zde je několik věcí, které je třeba zvážit při výběru dámského pyžama na pyžamovou párty:

  • Pohodlí: Večer strávíte odpočinkem v pyžamu, takže se ujistěte, že je pohodlné. Vybírejte měkké látky, jako je bavlna nebo hedvábí, a vyhněte se všemu, co je příliš těsné nebo škrtící.
  • Počasí: Pokud se párty koná v chladnějších měsících, budete chtít zvolit teplejší pyžamo vyrobené z materiálů, jako je flanel. Pokud je to v létě, lehčí látky, jako je bavlna, vás udrží v chladu a pohodlí.
  • Styl: Na trhu jsou nejrůznější dámská pyžama, od hravých a sexy až po jednoduchá a útulná. Vyberte si styl, který odráží vaši osobnost a cítíte se v něm dobře.
  • Rozpočet: Cena pyžama se může pohybovat od cenově dostupných až po luxusní. Než začnete nakupovat, rozhodněte se, kolik jste ochotni nebo schopni utratit za pyžamo.

Při výběru dámského pyžama na pyžamovou párty mějte na paměti tyto věci a určitě najdete ten správný pár. Bavte se a užijte si večer s přáteli.

Tip na pyžamo na pyžamovou party:

s.Oliver Pyžamo  modrá / bílá

Obr.: s.Oliver Pyžamo modrá / bílá

Jaké doplňky se hodí k vašemu pyžamu?

Pyžamo už dávno neslouží jen k lenošení po domě. Se správným příslušenstvím je lze vzít ze dne do noci. Zde jsou čtyři nezbytné doplňky do pyžama, které by měla vlastnit každá žena.

Pantofle jsou nezbytností pro udržení vašich nohou v teple, ať už se chystáte na výlet do poštovní schránky nebo chodíte po domě bez ponožek. Pěkné pantofle také mohou způsobit, že vaše pyžamo bude vypadat více pohromadě.

Župan je ideální pro ta rána, kdy chcete lenošit a relaxovat s šálkem kávy nebo čaje. Skvěle se hodí i na přehození pyžama, když k vám přicházejí nečekaní hosté.

Teplé ponožky jsou v chladnějších měsících nutností. Udrží vaše nohy v teple a dokážou dodat trochu stylu vašemu pyžamu.

Maska na spaní je ideální pro ty noci, kdy se chcete dobře vyspat. Pomůže zablokovat jakékoli nežádoucí světlo, takže se můžete nechat unést do říše snů.

S těmito čtyřmi doplňky přenesete své pyžamo od obyčejného po neobyčejné. Takže až se budete příště povalovat po domě nebo se chystat do postele, ujistěte se, že máte po ruce všechny tyto čtyři doplňky do pyžama, které musíte mít.

Tip na dámský župan:

Moschino Underwear Krátký župan 'ACCAPPATOIO'  bílá / černá / červená / karamelová

Obr.: Moschino Underwear Krátký župan

Závěr blogu

Jak si lépe odpočinout na konci dlouhého dne než vklouznout do měkkého, pohodlného dámského pyžama? Ať už dáváte přednost dámským flanelovým pyžamům, dámským bavlněným pyžamům nebo dámským hedvábným pyžamům, na trhu najdete neuvěřitelný výběr stylů a velikostí. Můžete dokonce nakupovat dámská pyžama velikosti plus, abyste našli perfektní střih.

TOP produkty z kategorie Dámská pyžama