blog-post image

Tipy na těhotenské outfity

Každá žena chce vypadat dobře a oblékat se stylově i v období těhotenství. Co si ale budeme povídat, těhotenského oblečení je méně než těch běžných, avšak nebojte, i pro těhotné se najdou krásné kousky, ve kterých budete vypadat skvěle. 

Vybrat těhotenský outfit »

Zimní outfit

Mít velké bříško v zimním období není zrovna nejjednodušší. Oblékat se do všech těch vrstev není nic jednoduché a zároveň taky není lehké sehnat padnoucí a slušivé oblečení. Co si tedy s bříškem můžete obléct? 

Prošívaná zimní bunda – i pro těhotné se vyrábějí hezké dámské zimní bundy, jako je např. tato viz. obrázek níže. Prošívaná bunda vás udrží v teple a zároveň má dostatek prostoru pro jakkoli velké bříško. Vypadá elegantně ale zároveň sportovně, takže se k ní bude hodit jak kabelka, tak batoh. 

Kalhoty – v zimním období jsou nejvhodnější rifle, které dostatečně zahřejí. Můžete mít pocit, že do těch se v těhotenství nevlezete, ale nevěšte hlavu, i rifle se vyrábějí ve verzi pro těhotné. Vypadají skvěle, nerozeznáte je od těch normálních, jsou jen vybaveny pásem z jiného volného, zároveň pružného materiálu, který obepíná bříško. 

Tričko – K riflím se skvěle hodí jednobarevné dámské tričko, které využijete nejen jako elegantní doplněk do města, ale můžete jej využít jako domácí tričko, či tričko na spaní. Díky neutrálním barvám se hodí k riflím a k jakékoli barvě svetru či kardiganu. 

Kardigan – v zimním období je potřeba více vrstev oblečení, proto je potřeba pořídit si mikinu, dámský svetr, nebo v tomhle případě nejlépe dámský kardigan, u kterého vás bříško neomezí. 

Tip na zimní outfity:

Obr.1: Zelená těhotenská prošívaná bunda  Obr.2.: Tmavě modré těhotenské slim fit džíny 

Obr.3.: Sada dvou těhotenských triček Obr.4: STREET ONE Kardigan písková

Outfit na spaní

Na spaní se vám určitě bude hodit noční košile, která vás nikde nebude stahovat a omezovat. Zároveň je velmi slušivá a co je její největší výhodou, je že ji využijete i po porodu, protože slouží také jako kojící košilka, přičemž jí jdou snadno odepnout košíčky a můžete tak jednoduše kojit. 

Tip na spací outfity:

Kojící košile Felicita green  Noční košile Felicita amarant  

Obr.1: Kojící košile Felicita green                                   Obr.2.: Noční košile Felicita amarant

Outfit na doma

Co se týče domácího outfitu, zde není tak úplně kladen důraz na slušivost, ale především na kvalitní pohodlný materiál a příjemný střih, který nikde netáhne ani v leže, ani v sedě. Dámské legíny a pohodlné tričko jsou skvělou volbou pro pobyt doma v pohodlí. 

Tip na domácí outfity:

Missguided Maternity Domácí oblečení  černá

Obr.: Missguided Maternity Domácí oblečení černá

Ležérní outfit

Mezi hezké outfity, které můžete využít na kávu do města patří např. dámská halenka s legínami. Tento outfit je elegantní, ale zároveň pohodlný a ležérní. Budete se v něm cítit hezky, ale zároveň vás nebude omezovat v pohybu ani nikde táhnout. Prostě pohodlí s elegancí dohromady. 

Tip na ležérní outfity:

JoJo Maman Bébé Halenka  černá / mix barevTěhotenské legíny Melanie 

Obr.1: JoJo Maman Bébé Halenka                                         Obr.2: Těhotenské legíny Melanie

Elegantní

Jsou ženy, které chodí do práce do kanceláře i v těhotenství a potřebují k tomu i outfit, na které jsou zvyklé i bez bříška a to tzv. business look. Některé ženy nejen takhle chodí oblékané do práce, někdo má tento styl rád a chodí tak běžně. 

Může se zdát, že pro těhotné je takový outfit těžké sehnat, ale to není vůbec pravda. Dnes se už vyrábí outfity pro těhotné ve stejných stylech, jako ty běžné. 

Tip na elegantní outfity:

     

Obr.1: Fialové těhotenské žebrované šaty Mama.licious Ginnie  Obr.2: Hnědé těhotenské šaty s rolákem Mama.licious Sia

Plavky

Pro těhotné ženy je velmi příjemné uvolnit se ve vodě při plavání, k čemuž potřebují těhotenské plavky. Někdo zase je v té poslední fází těhotenství v létě a dámské plavky prostě nutné potřebuje, pro trávení času na pláži, zahradě, u bazénu či kdekoliv jinde. 

Tip na těhotenské plavky:

Černé těhotenské plavky Mama.licious Josefine Černo-bílé pruhované těhotenské jednodílné plavky Mama.licious New Josefine

Obr.1: Černé těhotenské plavky Mama.licious Josefine  Obr.2.: Černo-bílé pruhované těhotenské jednodílné plavky Mama.licious New Josefine

Letní outfit 

V létě od outfitu očekáváte nejen slušivý vzhled, ale také vzdušnost a pohodlí. Nikdo se nechce pařit v upnutém nepříjemném materiálu, ve kterém jde vidět každá kapka potu a každá křivka. Proto pro tohle období budou vhodné volné sukně a volný trička v letních vzorech a barvách. 

Tip na letní outfity:

Žluté těhotenské tričko Mama.licious Ilja Žluto-modrá květovaná těhotenská sukně Mama.licious Fransisca

Obr.1.: Žluté těhotenské tričko Mama.licious Ilja      Obr.2: Žluto-modrá květovaná těhotenská sukně Mama.licious Fransisca

Spodní prádlo 

V těhotenství zapomeňte na své krásná krajkovaná tanga, ty budete nenávidět. S bříškem budete potřebovat něco, co bude držet na svém místě a nebude nikde táhnout a řezat. Ano těhotenské prádlo není to nejvíc sexy na trhu, avšak zde prostě nejde o přitažlivost, ale o pohodlnost. Zároveň také potřebujete do práce, či na jinou společenskou událost i punčochy, které se také samozřejmě vyrábějí ve verzi pro těhotné.

Tip na těhotenské spodní prádlo:

Těhotenské kalhotky Mama maxi black Těhotenské punčocháče 174 Mamma nero

Obr.1: Těhotenské kalhotky Mama maxi black             Obr.2: Těhotenské punčocháče 174 Mamma nero

Závěrečné shrnutí 

V těhotenství není snadné se oblékat stylově a zároveň pohodlně. Myslete však na to, že právě to pohodlí je pro vás v tomto období nejdůležitější. Ale nebojte se, dnes najdete spoustu stylových kousků, ve kterých budete zářit i s těhotenským bříškem. 

Vybrat těhotenský outfit »

TOP produkty z kategorie Těhotenské oblečení

Podobné články

Letní těhotenská móda

Těhotné ženy si mohou užít letní módní trendy podle několika jednoduchých tipů. Světlé barvy jsou letos v kurzu, a tak by těhotné ženy měly zvážit přidání několika pestrobarevných kousků do svého šatníku. 

Navíc splývavé sukně a š...