blog-post image

Tipy na jarní outfity

Jaro je konečně tady. Teplé slunečné dny jsou zpět a vy se chystáte pořídit si pár dalších kousků do skříně, které na jaře budete moci vynosit. Jarní outfity jsou svěží, jemné, elegantní, ale zároveň dostatečně teplé. Přeci jen sluníčko ještě nehřeje natolik, abyste se oblékly pouze do letních šatů a do sandálek. Pojďme si tedy ukázat pár tipů na jarní outfity. 

Vybrat jarní outfit »

Barvy jara 

Barvy jara jsou ruka v ruce s tím, jak na člověka jaro působí. Jemné svěží pastelové barvy jsou rozhodně pro tuto příležitost vhodné, stejně jako žlutá, oranžová, červená nebo bílá barva. Na jaře se také nemusíte bát nosit vzorované oblečení, jako např. květiny. 

Pastelové barvy se dají mezi sebou různě kombinovat a nejvíce jim lichotí kombinace s džíny. Nebojte se využít více barev a být tak originální a vytvořit si tak svěží look. 

Tip na jarní outfit:

Bílá halenka s volánky nejen že bílá je neutrální barva, která se hodí téměř ke všemu, ale zároveň tato halenka není jen tak obyčejná, je to halenka s volánky, které jsou na jaře také v módě. Nebojte se volánků, najdete spoustu oblečení s mnohem výraznějšími volánky. Nebojte se být i extravagantní, přece jen jaro k tomu vybízí! 

Hollyn Halenka Vero Moda Bílá

Obr.: Hollyn Halenka Vero Moda Bílá

Džíny s rozparky džíny s rozparky jsou již v létě velice oblíbenými. Jsou elegantní, ale zároveň ležérní a odvážné. Halenku s volánky doplní o prvek odvahy a v kombinaci s bílou prostě džíny vypadají skvěle.

Džíny skinny s prostřihy na kolenou OODJI

Obr.: Džíny skinny s prostřihy na kolenou OODJI

Slip on boty tzn."sliponky" jsou skvělou volbou pro jarní dny. K tomuto outfitu opět dodají eleganci a bílá barva v kombinaci s džíny a bílou halenkou je naprosto famózní. Díky těmto botám outfit bude vypadat velmi elegantně, i s méně elegantními a odvážnými prvky. 

MARCO TOZZI Slipper  bílá

Obr.:MARCO TOZZI Slipper bílá

Bunda s květinovým vzorem přeci jen jarní vánek bývá dost často chladný a potřebujete tedy mít i něco na sebe, co vás před chladem ochrání. Pro tento outfit je skvělá bunda s květinovým vzorem, který dodává bundě eleganci, avšak její střih je tipu bomber a tím dodává celému outfitu další nádech nedbalé elegance a extravagance. V kombinaci s předchozími kusy oblečení je tento outfit vhodný nejen do města, ale také do práce. 

ONLY Přechodná bunda 'FELINE'  bílá / olivová / růžová / béžová

Obr.: ONLY Přechodná bunda 'FELINE' bílá / olivová / růžová / béžová

Styl oblečení

V loňském roce bylo opravdu v módě ležérní a volné oblečení, což překvapivě zůstává i letos. Nebojte se tedy koupit si oblečení, které nebude těsně obepnuté kolem vašeho těla. 

Zároveň se stále drží v módě nedbalá elegance v podobě roztrhaných džínů a džínových bundiček. 

Avšak mezi nejoblíbenější jarní outfity stejně nadále patří kalhoty, halenka, kabátek a šátek. 

Květinová halenka Typicky jarní halenka. Vzdušná, elegantní, veselá a jemná. Obohatí váš outfit a přinese spoustu pozitivní energii a dobrou náladu. 

Forever New Halenka 'Poppy'  mix barev / bílá

Obr.: Forever New Halenka 'Poppy' mix barev / bílá

Volné bílé plátěné kalhoty bílá barva, lněný materiál, vzdušené a volné kalhoty. Nejen že jsou extrémně pohodlné, ale outfitu dodají svěží vzhled nedbalé elegance. 

Bílé zkrácené lněné kalhoty se zavazováním M&Co

Obr.: Bílé zkrácené lněné kalhoty se zavazováním M&Co

Béžové boty s květinovým detailem béžové sliponky jsou pohodlné tenisky, které však svým vzorem a barvou doplňují celkový vzhled outfitu a podporují jeho elegantní jarní nádech.

Béžové dámské květované slip on VANS

Obr.: Béžové dámské květované slip on VANS

Pastelově růžový kabát do větrného a chladného počasí potřebujete i něco na sebe, tudíž se vám bude hodit kabát, který podtrhne celkový vzhled outfitu svou pastelovou barvou.

ONLY Přechodná bunda  růže

Obr.: ONLY Přechodná bunda růže

Doplňky k jarnímu outfitu

Mezi nejdůležitější doplňky a obohacující prvky vašeho jarního outfitu budou patřit sluneční brýle, kabelka, hodinky a boty. 

Elegantní batůžek – batůžky už dnes nejsou jen záležitostí pro přepravu věcí. Jsou skvělým módním doplňkem, který váš outfit vyzdvihne.

Hnědý koženkový batoh Roxy

Obr.: Hnědý koženkový batoh Roxy

Zlaté hodinky hodinky jsou stylovým doplňkem, který vytvoří ve vašem outfitu další detail elegance. 

Frederic Graff Rose Liskamm Matt Black Mesh FAI-3918

Obr.: Frederic Graff Rose Liskamm Matt Black Mesh FAI-3918

Sluneční brýle  jarní sluníčko je nejsilnější, takže sluneční brýle vám splní nejen praktický účel, ale jsou skvělým doplňkem.

ALDO žluté sluneční brýle Istada

Obr.: ALDO žluté sluneční brýle Istada

Nebojte se více doplňků, k jarnímu outfitu se také bude hodit šál, klobouček anebo psaníčko. 

Vybrat módní doplňky »

Závěrečné shrnutí

Při výběru jarního outfitu volte pastelové barvy, pestrou žlutou, oranžovou nebo červenou a bílou. Nebojte se květinových vzorů a kombinace ležérních a elegantních kousků. Nezapomeňte na doplňky jako jsou hodinky, klobouk, šála nebo kabelka, které je potřeba s celkovým outfitem sladit. 

TOP produkty z kategorie Oblečení a móda

Podobné články

Tipy na letní outfity

Léto se blíží a vy hledáte oblečení, které bude nejen trendy, ale prostě v něm zazáříte? Grilovačky, party, posezení s přáteli, dovolená… to vše si žádá nové letní módní oblečení. V tomto článku se dozvíte něco málo o letošní letní mód...

Jak se správně obléct na sportování v létě

Letní počasí samo o sobě vybízí k tomu, abychom trávili co nejvíce času venku. Také vybízí k tomu, abyste opustili fitness centra a sportovali venku. Jak se ale do horkých letních dní na sport obléct? Pár tipů a rad naleznete v tomto článku.

...

Outfit na grilovačku

Zahradní party a grilovačky běží v plném proudu a vy si vždy lámete hlavu s tím, jaký outfit na tuto příležitost zvolit? Podpatky rozhodně nechejte doma a pro tyto příležitosti zvolte praktické a pohodlné oblečení. 

Jistě nechcete vy...

Jak na outfit ke stromečku?

Štědrovečerní večeře, návštěvy rodin, vánoční focení… Jaký outfit zvolit pro tyto příležitosti, abyste se cítili nejen pohodlně, ale také hezky a svátečně? Outfit na vánoční večírek už vybraný máte a teď je čas vybrat si outfit ke ...

Jaký outfit si vybrat na Silvestra?

Vánoce jsou za námi a blíží se další důležitý a velmi oslavovaný den v roce – Silvestr. Každý tento den tráví jinak, někdo jej tráví v pohodlí domova s nejbližší rodinou, někdo jede do hor na chatu s přáteli, jiní zase míří do víru velkom...

Outfit na svatbu, aneb co se sluší a co ne

Když jste pozváni na svatbu, první věc, kterou byste měli udělat, je zjistit, jaký je dress code. Mnoho lidí dělá tu chybu, že si na svatbu vezme nevhodné oblečení, a to může nevěstě a ženichovi pořádně zkazit den. V tomto článku si...

Jak si vybrat outfit na letní festival?

Letní festivaly jsou skvělým způsobem, jak si užít teplé počasí a poslechnout si skvělou hudbu. Pokud se letos na nějaký chystáte, je důležité se vhodně obléknout. Na letních festivalech existuje mnoho různých hudebních stylů, takže si...

Podzimní business móda

Podzim je skvělý čas na to, abyste vylepšili svůj business šatník a přidali do skříně nějaké nové kousky. Zatímco mnoho lidí si myslí, že podzim je jen o pohodlných svetrech a botách, ve skutečnosti je skvělá sezóna nosit stylové obl...