blog-post image

Letní outfit: Jak zvolit ten pravý a co se letos v létě nosí?

Léto je obdobím roku, kdy konečně můžeme vytáhnout letní oblečení a užít si teplého počasí. Tato sezóna je především o jasných barvách, lehkých materiálech a zábavných vzorech. Pokud si nejste jisti, co si tohle léto obléct, nebojte se! Sestavili jsme seznam těch nejlepších outfitů na léto. Ať už se chystáte na pláž, na večeři nebo na svatbu, máme pro vás vše!

S teplejším počasím přichází příležitost experimentovat s různými styly a barvami. Pokud přemýšlíte, jaké letní módní trendy stojí za to tuto sezónu vyzkoušet. Zde je pět nejlepších letních outfitů pro rok 2022: 

  • Splývavé maxi šaty
  • Džínová sukně
  • Bílý zkrácený top
  • Halenka bez ramen
  • Široké kalhoty.

To je jen několik nápadů, jak začít – kombinujte různé položky a vytvořte si svůj vlastní jedinečný letní vzhled. A nezapomeňte, nejdůležitější je, aby se outfit líbil především vám.

Vybrat letní outfit »

Jaké outfity budou letos v létě v módě

S létem za dveřmi je nyní čas začít přemýšlet o tom, jaké outfity budete tuto sezónu nosit. Zatímco letní měsíce jsou obvykle spojeny se světlejšími, jasnějšími barvami, letošní trendy jsou trochu živější. Zde jsou další z letos velmi oblíbených kousků, tedy jedny z nejlepších nápadů na letní oblečení, abyste vypadali stylově po celou sezónu:

Topy mimo ramena: Tento trend je již oblíbený několik let a nevykazuje žádné známky zpomalení. Ať už se rozhodnete pro květinový potisk nebo jednobarevné, top přes rameno je ideální pro předvedení pokožky, a přitom zůstane elegantní. Zkombinujte ho s džínovými šortkami nebo splývavou maxi sukní pro letní vzhled, který nelze překonat.

Overaly a svetry: Tyto jednodílné zázraky jsou vždy oblíbené v létě. Letos vyzkoušejte overal s potiskem nebo se širokými nohavicemi a vyzkoušejte trendy v tomto klasickém stylu.

Trench šaty: Letní základ tohoto trendu dostává módní novinky. Trench šaty jsou ideální pro ty dny, kdy chcete vypadat dobře, ale přesto zůstat cool a pohodlně. Ať už zvolíte jednobarevné šaty nebo šaty s potiskem, rozhodně si tento kousek zařaďte do svého letního šatníku.

S těmito nápady na oblečení budete připraveni vzít léto ve velkém stylu! Začněte tedy nakupovat a připravte se na to, že si užijete teplejší počasí v některém z nejžhavějších trendů letošní sezóny.

Tip na letní overal:

Pepe Jeans Overal 'MERRY'  černá / offwhite / světlemodrá / starorůžová / růže

Obr.: Pepe Jeans Overal 'MERRY' černá / offwhite / světlemodrá / starorůžová / růže

Jaké barvy outfitů se budou nosit toto léto?

Léto je ideální čas vymanit se z vašeho černého šatníku a vyzkoušet něco nového. Ale s tolika možnostmi může být těžké vědět, kde začít. Pokud hledáte inspiraci na letní outfit, zde jsou čtyři barvy, které budou tuto sezónu oblíbené.

Růžová je vždy oblíbenou volbou pro léto a tento rok není výjimkou. Ať už sáhnete po světlém pastelovém odstínu nebo výrazné fuchsiové, růžová vás určitě odliší od davu.

Žlutá je další skvělou volbou na léto. Je veselá a optimistická, a když ji nosíte jako výraznou barvu, určitě lidi za vámi otočí hlavu. Pokud nejste připraveni zavázat se k úplnému žlutému outfitu, zkuste jej zkombinovat s bílou nebo džínovinou pro jemnější vzhled.

Zelená je ideální pro léto, ať už zvolíte zářivý limetkový odstín nebo tlumenější olivový tón. Snadno se začlení do každého letního šatníku a vypadá skvěle se světlými i tmavými barvami.

A konečně, modrá je vždy oblíbenou volbou pro letní oblékání. Ať už se rozhodnete pro nebesky modrou nebo navy odstín, modrá vás bude zaručeně chladit a bude stylová po celé léto.

Vybrat letní outfit »

Tipy, jak zvolit vyjímečný letní outfit

Léto je ideální čas vymanit se z běžné rutiny a experimentovat s novými módními trendy. Jedním z trendů, který je v posledních letech populární, je nošení letních barev. Zkuste letos v létě začlenit do svého šatníku nějaké pestrobarevné oblečení. Zde je několik tipů, jak na to:

  • Noste barevné letní šaty nebo sukni. Zkombinujte ho s bílým topem a sandály pro klasický letní vzhled.
  • Vyzkoušejte výrazný potisk nebo vzor. Květinové potisky jsou v létě vždy oblíbené.
  • Nebojte se colorblockingu. Nošení dvou různých barev může vypadat opravdu šik a dohromady.
  • Doplňte barevnými šperky nebo botami. Výrazná barva může udělat jakýkoli outfit letnějším.

Tip na elegantní ale pohodlné letní kalhoty:

ONLY Kalhoty 'NOVA'  mix barev

Obr.: ONLY Kalhoty 'NOVA' mix barev

Z jakého materiálu jsou outfity na léto a proč?

Léto je skvělou příležitostí, kdy nosit krátké rukávy a lehké oblečení. Ale z čeho přesně jsou tyto oděvy vyrobeny? A proč je to nejlepší volba, když teplota začíná stoupat? Pojďme se podívat na některé oblíbené letní materiály a zjistit, proč jsou ideální pro nošení v horkém počasí.

Len – len je látka, kterou v letních měsících uvidíte hodně. Vyrábí se z rostlin lnu a je známý tím, že je velmi savý. To znamená, že vás může pomoci udržet v chladu tím, že odvádí pot. Len je také docela prodyšný, takže vám může pomoci udržet se v pohodlí i při vysokých teplotách.

Bavlna – bavlna je dalším letním oblíbencem. Stejně jako len je savý a prodyšný. Je také lehký a pohodlný na nošení. Bavlna je dobrá volba, pokud hledáte něco, co vás udrží v pohodě a nebude vyžadovat mnoho péče.

Rayon – rayon je látka, která se často používá v letních oděvech. Vyrábí se z dřevěné buničiny a je známé tím, že je velmi měkká a hladká. Rayon je také docela savý, takže je dobrou volbou pro nošení v horkém počasí. Snadno se však mačká, takže při balení na letní dovolenou budete muset být opatrní.

Polyester – nakonec je tu polyester. Tato syntetická tkanina je známá tím, že je odolná a snadno se udržuje. Polyester také odvádí vlhkost, takže vás může v letním počasí udržet v chladu a suchu. Není však tak prodyšný jako některé jiné látky, takže možná budete chtít zvážit jeho nošení v chladnějších teplotách.

To jsou jen některé z nejoblíbenějších letních látek. Takže až budete příště nakupovat letní oblečení, určitě se poohlédněte po věcech vyrobených ze lnu, bavlny, umělého hedvábí nebo polyesteru. Pomohou vám udržet se v pohodě a pohodlí po celé léto!

Vybrat letní outfit »

Jak vybírat letní outfity podle příležitosti?

Léto je ideální čas na zkoušení nových trendů, ale jak víte, co na sebe? Pokud jste něco jako já, pravděpodobně máte letní šatník plný oblečení, ale nic na sebe. Zní to povědomě? Zde je rychlý návod, jak vybírat letní outfity podle příležitosti.

Pro den na pláži: opalovací krém je nutností. Také si ráda vezmete roztomilé plavky, kraťasy, tílko nebo tričko a přikrývku pro případ, že byste se moc slunila. A nezapomeňte na sandály nebo žabky!

Na piknik: Miluji pikniky, protože jsou obvykle velmi neformální. Doporučila bych nosit letní šaty, šortky, tílko nebo tričko a sandály nebo žabky. Pokud bude opravdu slunečno, možná budete chtít vzít i kšiltovku, nebo klobouk pro ochranu hlavy před sluníčkem.

Na letní party: letní večírky jsou obvykle o něco elegantnější než pikniky nebo dny na pláži. Navrhovala bych nosit letní šaty a kombinovat je s roztomilými podpatky, nebo nikoho neurazíte také overalem, či volnými kalhotami a crop topem.

Tip na outfit na letní párty:

Zelené dámské květované saténové midišaty na ramínka Guess Akilina

Obr.: Zelené dámské květované saténové midišaty na ramínka Guess Akilina

Jaké boty se nosí k letním outfitům?

Léto je ideální čas na to, abyste vytáhli své roztomilé sandálky, klínky a skluzavky. Ale co když chcete nosit něco trochu letnějšího a zábavnějšího? Podívejte se na těchto pět letních bot, které pozvednou váš outfit o stupeň výš.

Tenisky jsou vždy dobrou volbou na léto. Jsou pohodlné, ležérní a hodí se téměř ke všemu. Pokud hledáte něco trochu více oblečeného, ​​zkuste balerínky nebo espadrilky. Oba tyto styly jsou lehké a vzdušné, ideální pro horké letní dny.

Na večer nebo na elegantnější příležitosti zvolte sandály na podpatku nebo páskové jehlové boty. Tyto boty dodají šmrnc každému letnímu outfitu. Jen se ujistěte, že je nenosíte v horkém dni, protože mohou být nepříjemné, když je příliš teplo.

Tak tady to máte! Pět letních bot, které přenesou váš outfit z fádního do parádního. Nyní potřebujete pouze slunečný den a roztomilý outfit, který se hodí k vašim novým botám. 

Tip na letní sandálky vhodné téměř ke každému outfitu:

Pat Calvin hladká kůže sandály

Obr.: Pat Calvin hladká kůže sandály

Jak doladit letní outfit?

Léto je ideální čas na to, abyste se vybavili doplňky. S teplejším počasím se konečně můžete pochlubit těmi výraznými kousky, které se vám celou zimu schovávaly ve skříni. Jak ale poznat, které doplňky nejlépe doplní váš letní outfit? Zde je několik tipů, jak začít.

Nejprve se podívejte na barvy ve vašem oblečení. Pokud máte na sobě hodně tlumených tónů, pak jděte po něčem jasnějším a poutavějším. Na druhou stranu, pokud už je váš outfit pěkně nabitý, pak se držte spíše neutrálních doplňků. Za druhé, přemýšlejte o siluetě vašeho oblečení. Pokud máte na sobě něco vypasovaného, ​​zvažte přidání barevného šátku nebo šperku. Pokud je váš outfit volnější, pak pásek nebo taška s nějakou strukturou pomohou věci vyvážit.

Nakonec se nebojte experimentovat! Nejlepší způsob, jak zjistit, co funguje, je vyzkoušet různé věci a podívat se, jak vypadají. Tak si to užijte a užijte si doplňování vašeho letního outfitu!

Vybrat letní outfit »

Jak stylovat letní outfit

Pokud jste něco jako já, léto je nejlepší čas na to, abyste vytáhly své roztomilé šaty a sukně. Ale pokud nevíte, jak je upravit, mohou nakonec vypadat mladistvě nebo nevkusně. Přinášíme pět tipů, jak upravit letní outfit tak, abyste vypadali šik a sladěně, ať už se vydáte kamkoli.

V první řadě vždy začněte skvělými botami. Mohou doplnit nebo rozbít celý outfit, takže je důležité vybrat moudře. Pokud budete hodně chodit, vyberte si pohodlné sandály nebo tenisky. Pokud budete jen sedět, možná jděte po něčem trochu více glam, jako jsou páskové podpatky nebo klínky.

Dále vyberte perfektní letní doplněk. Skvělé sluneční brýle nebo roztomilý slaměný klobouk mohou opravdu posunout váš outfit na další úroveň. Pokud budete celý den na slunci, nezapomeňte opalovací krém!

Nyní, když máte boty a doplňky roztříděné, je čas přejít k oblečení. Pokud jde o letní oblékání, méně je rozhodně více. Držte se lehkých látek, jako je len nebo bavlna, abyste zůstali v teple a v pohodě. A vždy vybírejte věci, které dobře padnou a lichotí vaší postavě. Nikdo nechce uprostřed léta řešit nedostatečnost šatníku!

Nakonec nezapomeňte na make-up! To, že je venku horko, neznamená, že se musíte vzdát své kosmetické rutiny. Trochu tónovacího hydratačního krému, trocha řasenky a nádech barvy na rtech je vše, co potřebujete, abyste vypadali připraveni na léto.

Tip na letní klobouk:

ESPRIT Klobouk 'Fedora'  světlemodrá / krémová / velbloudí

Obr.: ESPRIT Klobouk 'Fedora' světlemodrá / krémová / velbloudí

Tipy, jak obléknout letní outfit

Léto je ideální čas vymanit se z módních kolejí a vyzkoušet něco nového. Teplé počasí vám umožňuje experimentovat s různými barvami, látkami a styly, které byste normálně v chladnějších měsících nenosili. Pokud si nejste jisti, kde začít, zde je několik tipů, jak obléknout svůj letní outfit:

  • Buďte odvážní s barvou: nebojte se experimentovat s různými odstíny. Můžete kombinovat různé barvy a vytvořit tak jedinečný vzhled.
  • Přidejte trochu textury: léto je ideální čas na experimentování s různými látkami a texturami. Zkuste zkombinovat lehký bavlněný top s koženým spodkem nebo naopak.
  • Příslušenství: letní doplňky dokážou outfit opravdu rozzářit. Zkuste přidat výrazný náhrdelník nebo barevný šátek.
  • Vrstvěte to: léto je ideální čas na vrstvení různých kusů oblečení. Tílko můžete nosit přes košili s knoflíky nebo spárovat sukni s kardiganem.
  • Bavte se s tím: letní móda by měla být především o zábavě a experimentování s novým vzhledem. Nebojte se proto vyzkoušet něco nového!

To je jen pár tipů, jak obléknout svůj letní outfit. S trochou kreativity můžete vytvořit nekonečné možnosti.

Vybrat letní outfit »

Co se rozhodně v létě nehodí nosit?

Je léto, což znamená, že počasí je horké a vlhké. Chcete nosit oblečení, které je pohodlné a bude vás chladit. Ale jsou některé letní módní trendy, které se k počasí prostě nehodí. Zde je několik z nich:

  • Těžké materiály jako džínovina nebo manšestr. Díky těmto tkaninám se budete v horku ještě více potit.
  • Světlé barvy jako bílá nebo pastelové. Tyto barvy odrážejí světlo a díky nim se budete cítit ještě tepleji.
  • Oblečení bez prodyšnosti jako vinyl nebo kůže. Tyto materiály neumožňují vaší pokožce dýchat, takže budete celý den lepkaví a zpocení.
  • Oblečení, které je příliš těsné nebo škrtící. Těsné oblečení omezí váš krevní oběh a bude vám ještě více horko. 

Co byste si tedy měli obléci místo toho? Volné, prodyšné látky v tmavých barvách. Oblečení, které je pohodlné a nebudete se v něm potit víc, než je nutné. A hlavně letní móda, kterou budete opravdu rádi nosit. 

Závěr blogu

Léto je ten pravý čas na to, abyste rozbili své roztomilé letní outfity! Ať už máte namířeno na pláž nebo se jen tak poflakovat doma, budete se chtít ujistit, že máte dokonalý letní outfit. Ale s tolika různými styly a trendy, ze kterých si můžete vybrat, může být těžké se rozhodnout, co na sebe.

Pokud přemýšlíte, jaký letní outfit je pro vás ten pravý, podívejte se na náš seznam nejlepších letních outfitů níže. Od ležérních šatů po stylové dupačky, máme pro vás vše.

TOP produkty z kategorie Módní doplňky

Podobné články

Módní doplňky na léto, které vám nesmí chybět!

Léto je nejen obdobím plné zážitků, ale také obdobím, kdy se v módě meze nekladou. Zároveň díky teplému počasí, vaše outfity nejsou schované pod několika vrstvami teplého oblečení, což vybízí k tomu, mít perfektně promyšlený outfit. 

K...

Jak na letní líčení?

Letní období je plné zábavy, zážitků, slunce a tepla. Právě v těchto dnech, kdy zahradní party, festivaly a dovolené jedou v plném proudu, chcete vypadat hezky, a proto se také každý den hezky nalíčíte. Avšak horko a sluníčko způsobují roz...

Outfity na vánoční večírek

Vánoce jsou za dveřmi, což znamená, že začíná období vánočních večírků, firemních akcí či sešlostí s přáteli. Každoročně si chcete určitě dát záležet na tom, jak na takovém večírku budete vypadat. Jaké outfity jsou tedy pro tyt...

Módní doplňky na léto 2022

Léto je období, kdy chceme nosit lehké a vzdušné oblečení. Je to také doba, kdy si na své přijdou módní doplňky. Toto léto existuje několik skvělých módních doplňků, o kterých musíte vědět. V tomto článku si probereme nejoblíbenější let...

Jak vybrat podzimní módní doplňky?

Podzim je skvělým obdobím roku, kdy se obléknout a užít si chladnější počasí. Tato sezóna je především o vrstvení oblečení a doplňků, abyste se udrželi v teple. Na výběr je mnoho různých podzimních módních doplňků, jako jsou šátky, šp...

Valentýn, aneb co koupit své drahé polovičce

Den svatého Valentýna je speciálním dnem pro oslavu lásky a náklonnosti. Je čas ukázat svému partnerovi, jak moc vám na něm záleží. Mnoho párů tráví Valentýna společně a těší se ze vzájemné společnosti. Pokud přemýšlíte, co letos koup...