blog-post image

Módní doplňky na léto, které vám nesmí chybět!

Léto je nejen obdobím plné zážitků, ale také obdobím, kdy se v módě meze nekladou. Zároveň díky teplému počasí, vaše outfity nejsou schované pod několika vrstvami teplého oblečení, což vybízí k tomu, mít perfektně promyšlený outfit. 

Každá letní příležitost je jiná, ale na většině z nich se dají využít stejné módní doplňky, které váš outfit podtrhnou. Pojďme se tedy podívat na to, jaké doplňky jsou trendy a jak je nosit. 

Vybrat módní doplňky »

Pásek

Pásek, který vám obepne pas v šatech má několik funkcí. Nejen že vám pas zvýrazní, ale také dodá šmrnc šatům. Těm volným dodá eleganci, upnuté zdravě doplní. Dá se kombinovat několik materiálů a barev pásků s vaším outfitem. Vyrábějí se zlaté řetízkové, kožené, bavlněné ale také látkové. Výhodou je, že jeden pásek se může hodit k několika šatům, takže nemusíte mít ke každým jeden kus zvlášť. 

Tip na košilové šaty, které můžete doplnit páskem:           Tip na pásek, hodící se k šatům: 

Missguided Košilové šaty  offwhite       Answear Lab - Pásek

Obr.: Missguided Košilové šaty offwhite                             Obr.: Answear Lab - Pásek

Náramky 

Náramky jsou nepřehlédnutelnou součástí vašeho outfitu. Ať opálené nebo neopálené tělo, náramky vždy budou na něm vypadat skvěle. Váš outfit doslova rozzáří a detailně doplní o eleganci. 

Náramky jsou vyráběny z různých materiálů, jako je stříbro, zlato, chirurgická ocel, korálky, bižutérie, kůže a mnoho dalších. Díky tomu není problém vybrat takový náramek, který vám nejen bude sedět k outfitu, ale také se zároveň bude hodit na příležitost, pro kterou si jej berete. 

Nezapomeňte, že náramky vypadají perfektně i na noze. Zvýrazní vám krásně kotník a dodá vašemu letnímu outfitu další jiskru. 

Vybrat náramek »

Náušnice 

Náušnice jsou důležitou součástí vašeho každodenního outfitu. Říká se, že šaty dělají člověka, že vlasy dělají člověka… ale já mám za to, že volba náušnic opravdu mění váš vzhled. Některé podtrhují nesmělost, některé zase sebevědomí. 

Náušnice jsou taktéž vyráběny z mnoha materiálů a v několika barvách, tvarech a způsobech zapínání. Některé se dají ladit přímo k outfitu, některé jsou zase jen jeho třešničkou na dortu. 

Myslete však na to, jaké náušnice si berete ke které příležitosti. Mohou tahat k sobě spoustu pozornosti, a to v některých případech není cílem. 

Tip na minimalistické náušnice:                                                                Tip na výrazné náušnice:

Stříbrné náušnice 925 - zirkonové kapky uchycené hůlčičkami             Troli Luxusní pozlacené náušnice

Obr.: Stříbrné náušnice 925 - zirkonové kapky uchycené hůlčičkami              Obr.: Troli Luxusní pozlacené náušnice

Hodinky

Hodinky jsou jedním z těch nejen módních, ale hlavně praktických doplňků. Využít se dají snad pro každou příležitost a díky jejich rozmanitosti, si můžete vybrat tak, aby se vám hodily k nejrůznějším outfitům. 

Hodinky se vyrábějí digitální, s normálním ciferníkem, s koženými nebo kovovými pásky, s kamínky a různými vzory. Je jich opravdu mnoho. 

Tip na módní hodinky:

Fossil - Hodinky ES5097

Obr.: Fossil - Hodinky ES5097

Mezi oblíbené dnes patří chytré a sportovní hodinky, které se dají propojit s telefonem a mají spoustu různých funkcí. Vzhledově je několikrát ani nerozeznáte od těch klasických. 

Klobouky a kšiltovky

Klobouky a kšiltovky se také řadí mezi ty praktické doplňky outfitu. Jsou ochranou vaší hlavy před sluníčkem. Hodí se k mnoha outfitům a jsou vyráběny v několika provedeních. Je jen na vás, jaký styl si zvolíte. Každopádně klobouky jsou spíše tou elegantní verzí pokrývky hlavy a kšiltovky zase tou sportovnější verzí. 

Tip na letní klobouk:                                                           Tip na kšiltovku:

MANGO Klobouk  tělová       Serif Logo Kšiltovka Levi's® Růžová

Obr.: MANGO Klobouk tělová                                                     Obr.: Serif Logo Kšiltovka Levi's® Růžová

Kabelky a batůžky

Kabelky a batůžky jsou skvělým, ale hlavně důležitým doplňkem. Nejen že váš outfit podtrhnou, doplní a dodají mu šmrnc, ale hlavně vám zaručí, že díky nim můžete mít vše důležité při ruce. Každá z nás to zná, že kabelka je bezedná a máme v ní vždy snad vše. 

Kabelky jsou spíše tím elegantní a ležérním doplňkem, zatímco batůžky jsou spíše sportovnější a extravagantní. 

Tip na kabelku:

Columbia - Kabelka

Obr.: Columbia - Kabelka

Sluneční brýle 

Sluneční brýle jsou hlavně v letních dnech oblíbeným doplňkem. Plní funkci ochrany očí proti UV záření, a hlavně mají funkcí módní. Sluneční brýle je někdy těžké vybrat tak, aby vám slušely a zároveň seděly k vaším outfitům. Správně se sluneční brýle vybírají podle tvaru obličeje a barvy čoček. Pokud si nevíte rady s výběrem brýlí, doporučuji přečíst si článek

Jak vybrat sluneční brýle »

 

Závěrečné shrnutí

Módní doplňky jsou velice důležitou součástí vašich outfitů. Dají se skvěle kombinovat navzájem, podtrhávají váš styl, osobnost a váš trendy outfit. Na trhu je jich nekonečné množství na výběr, takže se nemusíte bát, že nenajdete ty pravé právě pro vás. 

Nezapomeňte však, že byste to s doplňky neměly příliš přehánět, ať pak nejste spíše jako vánoční stromeček nežli módní hvězda dne. 

Přeji hodně štěstí s výběrem doplňků a užijte si léto! 

Vybrat módní doplňky »

TOP produkty z kategorie Módní doplňky

Podobné články

Jak na letní líčení?

Letní období je plné zábavy, zážitků, slunce a tepla. Právě v těchto dnech, kdy zahradní party, festivaly a dovolené jedou v plném proudu, chcete vypadat hezky, a proto se také každý den hezky nalíčíte. Avšak horko a sluníčko způsobují roz...

Outfity na vánoční večírek

Vánoce jsou za dveřmi, což znamená, že začíná období vánočních večírků, firemních akcí či sešlostí s přáteli. Každoročně si chcete určitě dát záležet na tom, jak na takovém večírku budete vypadat. Jaké outfity jsou tedy pro tyt...

Letní outfit: Jak zvolit ten pravý a co se letos v létě nosí?

Léto je obdobím roku, kdy konečně můžeme vytáhnout letní oblečení a užít si teplého počasí. Tato sezóna je především o jasných barvách, lehkých materiálech a zábavných vzorech. Pokud si nejste jisti, co si tohle léto obléct, nebojte se...

Módní doplňky na léto 2022

Léto je období, kdy chceme nosit lehké a vzdušné oblečení. Je to také doba, kdy si na své přijdou módní doplňky. Toto léto existuje několik skvělých módních doplňků, o kterých musíte vědět. V tomto článku si probereme nejoblíbenější let...

Jak vybrat podzimní módní doplňky?

Podzim je skvělým obdobím roku, kdy se obléknout a užít si chladnější počasí. Tato sezóna je především o vrstvení oblečení a doplňků, abyste se udrželi v teple. Na výběr je mnoho různých podzimních módních doplňků, jako jsou šátky, šp...

Valentýn, aneb co koupit své drahé polovičce

Den svatého Valentýna je speciálním dnem pro oslavu lásky a náklonnosti. Je čas ukázat svému partnerovi, jak moc vám na něm záleží. Mnoho párů tráví Valentýna společně a těší se ze vzájemné společnosti. Pokud přemýšlíte, co letos koup...