blog-post image

Módní doplňky na léto 2022

Léto je období, kdy chceme nosit lehké a vzdušné oblečení. Je to také doba, kdy si na své přijdou módní doplňky. Toto léto existuje několik skvělých módních doplňků, o kterých musíte vědět. V tomto článku si probereme nejoblíbenější letní doplňky a řekneme si, jak vybrat ty správné k vašemu outfitu. Takže čtěte dál a dozvíte se více!

Jaké módní doplňky jsou trendy letos v létě?

Léto je ideální čas experimentovat se svým osobním stylem a přidat do svého šatníku nějaké nové kousky. A jak to udělat lépe než nějakými trendy letními doplňky? Zde je několik nezbytných módních doplňků pro léto 2022:

Náušnice jsou vždy letní stálicí a letošním trendem jsou výrazné, jasné barvy. Pokud se chcete vyjádřit, vyberte si pár nadměrných náušnic v živém odstínu. Nebo, pokud dáváte přednost něčemu decentnějšímu, vyzkoušejte pár elegantních náušnic s barevnými detaily. Dalším letním doplňkem, který bude tuto sezónu určitě všude vidět, je čelenka. Ať už zvolíte jemný, květinový styl nebo čelenku inspirovanou retrem, je to skvělý způsob, jak dodat vašemu letnímu vzhledu trochu osobitosti.

Konečně, žádný letní šatník se neobejde bez slunečních brýlí. Tento rok je trendem především oversized, dramatické styly. Takže zahoďte své základní piloty a vyzkoušejte něco nového. Ať už si vyberete kočičí sluneční brýle nebo geometrické obroučky, ujistěte se, že vaše letní odstíny dávají najevo.

Takže tady to máte: tři módní doplňky, které musíte mít pro léto 2022. S ohledem na tyto trendy budete moci sestavit opravdu stylový letní vzhled. Tak hurá na nákupy a užijte si teplé počasí stylově! Letní móda je především o tom být odvážná a vyjadřovat se, takže se nebojte experimentovat s různými trendy. A hlavně se bavte! Léto je totiž ideální čas vyzkoušet něco nového. Tak vyrazte a užijte si sluníčko stylově.

Vybrat módní doplňky na léto »

Jaké doplňky se nosí v létě?

Léto je skvělou příležitostí, jak vytrhnout módní doplňky, na které se ve vašem šatníku celou zimu práší! Zde je několik populárních trendů letních doplňků, na které si v roce 2022 dejte pozor:

Odvážné a zářivé náušnice – Velké, barevné náušnice jsou letní stálicí. Dodají každému outfitu okamžitou osobitost a mohou se obléknout do neformálního vzhledu nebo přidat šmrnc něčemu formálnějšímu.

Náhrdelník – Dalším způsobem, jak dodat vašemu letnímu stylu osobitost, je odvážný náhrdelník. Hledejte kousky s jedinečnými detaily, jako jsou střapce, třásně nebo korálky.

Jutová taška – Jutová taška je perfektní letní kabelka. Je ležérní a šik zároveň. Navíc se hodí téměř ke všemu!

Tkaná platforma – Tkané detaily jsou toto léto velké téma  můžete je začlenit do svého vzhledu pomocí páru stylových klínů. Jsou perfektní obuví na letní párty nebo grilování.

Vzorované šátky – Vzorovaný šátek je skvělý způsob, jak dodat barevnost každému letnímu outfitu. A pokud si pořídíte jeden z lehké látky, může sloužit jako plážový přehoz!

Tip na jutovou tašku:

Reserved - Jutová taška shopper - Béžová

Obr.: Reserved - Jutová taška shopper - Béžová

Jak vybrat kabelku k letnímu outfitu?

Léto je ideální čas na experimentování s novými módními trendy. Jedním z nejoblíbenějších trendů léta 2022 jsou výrazné a jasné barvy. Dalším horkým letním trendem jsou statement kabelky. Jak si tedy vybrat dokonalou kabelku, která doplní váš letní outfit?

Zde je několik tipů:

  1. Nejprve vezměte v úvahu barvy svého letního šatníku. Pokud máte ve skříni hodně neutrálních barev, pak pestrobarevná kabelka dodá vašemu vzhledu tolik potřebný pop. Na druhou stranu, pokud je váš šatník již pěkně barevný, možná budete chtít věci trochu zmírnit tlumenější barvou kabelky.
  2. Zadruhé, přemýšlejte o tom, jaký typ aktivit budete letos v létě dělat. Pokud plánujete hodně cestovat, pak budete chtít tašku, která je stylová i funkční. Velká kabelka nebo crossbody kabelka je perfektní volbou na letní cestování.
  3. - Nakonec nezapomeňte na detaily! Hledejte kabelky s unikátním kováním nebo zajímavým prošíváním. Tyto malé detaily dokážou vaši kabelku skutečně odlišit od ostatních.

S ohledem na tyto tipy jistě najdete perfektní letní kabelku, která bude odpovídat vašemu individuálnímu stylu. Tak neváhejte a začněte nakupovat!

Vybrat módní kabelku na léto »

Jak vybrat sluneční brýle k letnímu outfitu?

Sluneční brýle jsou nezbytností léta pro muže i ženy. Nejen, že chrání vaše oči před škodlivými UV paprsky, ale mohou být také skvělým módním návrhem. Při výběru slunečních brýlí je důležité zvážit jak styl, tak funkci. Zde je pár tipů, jak si vybrat sluneční brýle k letnímu outfitu:

  • Zvažte tvar svého obličeje. Tvar vašich slunečních brýlí by měl odpovídat tvaru vašeho obličeje. Pokud máte například kulatý obličej, poohlédněte se po brýlích spíše čtvercového nebo obdélníkového tvaru.
  • Vyberte správnou barvu čočky. Barva vaší čočky ovlivní, kolik světla propustí dovnitř a jak vše vypadá. Pokud plánujete být hodně venku, zvolte tmavší čočky, které vám poskytnou větší ochranu.
  • Zvažte materiál rámu. Materiál vašich obrouček může ovlivnit vzhled i dojem vašich slunečních brýlí. Pro letní vzhled vsaďte na lehké materiály, jako je plast nebo kov.
  • Rozhodněte se, zda chcete polarizační čočky. Polarizační čočky snižují odlesky, což může být užitečné zejména při pobytu venku na letním slunci.
Tip na sluneční brýle:
Sluneční brýle MCQ dámské, černá barva

Jaké boty se hodí k letnímu outfitu?

Léto je ideální čas, abyste vytrhli své roztomilé sandály, klínky a skluzavky. Ale co zbytek vašeho outfitu? S tolika možnostmi letní obuvi může být obtížné sestavit kompletní vzhled.

Zde je pár nápadů na letní obuv, které se budou skvěle hodit ke každému letnímu outfitu:

Gladiátorské sandálky: Sandály nazývané gladiátorky jsou skvělou volbou na léto. Jsou v různých stylech, takže si můžete vybrat perfektní pár, který se hodí k vašemu letnímu outfitu. Sandály Gladiator vypadají skvěle k šortkám, sukni a šatům.

Klíny: Klínky jsou další skvělou volbou na léto. Dodají výšku a dokážou obléknout každý letní outfit. Klínky vypadají skvěle ke šortkám, sukním a šatům. Pokud máte ke šortkám klínky, ujistěte se, že jsou šortky dostatečně dlouhé, aby vám úplně zakryly nohy. Nechcete, aby někdo koukal na vaše spodní prádlo, když se procházíte v klínech!

Nazouváky: Jsou pohodlné a stylové letní boty. Přicházejí v různých stylech a lze je obléknout nahoru nebo dolů. Nazouváky vypadají skvěle k šortkám, sukním a šatům. Pokud hledáte spíše ležérní letní boty, nazouváky jsou skvělou volbou. Můžete je obléknout k roztomilým letních šatů nebo si je nechat ležérně k šortkám či džínům.

Tip na gladiátorky:

River Island Žabky 'GLADIATOR'  zlatá

Obr.: River Island Žabky GLADIATOR zlatá

Jak vybrat klobouk nebo čepici k letnímu outfitu?

Pokud jde o letní módu, doplňky dokážou outfit doplnit nebo rozbít. I když skvělé sluneční brýle nebo výrazný náhrdelník mohou posunout váš vzhled na další úroveň, nic nevypovídá o létě tak, jako stylový klobouk nebo čepice. Ale s tolika možnostmi, jak si vybrat tu správnou pro svůj letní outfit?

Zde je několik tipů:

  1. To vám pomůže určit, který styl klobouku nebo čepice vám bude nejvíce lichotit. Pokud máte například kulatý obličej, vyzkoušejte fedoru nebo kšilt, abyste prodloužili své rysy.
  2. Zvažte materiál. Pokud budete trávit čas venku v horku, hledejte klobouky a čepice vyrobené z prodyšných materiálů, jako je sláma nebo len.
  3. Myslete na svůj letní šatník. Pokud nosíte spíše ležérní věci, poohlédněte se po uvolněné baseballové čepici nebo klobouku proti slunci. Ale pokud se oblékáte častěji, zvažte elegantnější variantu, jako je panamský klobouk nebo baret.
  4. Nezapomeňte na funkci! Pokud budete trávit čas na slunci, vyberte si klobouk nebo čepici s UPF ochranou. A pokud máte sklony k pocení, poohlédněte se po čepicích a čepicích se zabudovanými potítky.

S těmito tipy na paměti určitě najdete perfektní klobouk nebo čepici, která doplní váš letní outfit! Šťastné nakupování!

Tip na letní klobouk:

Scalpers Klobouk  béžová

Obr.: Scalpers Klobouk béžová

Ke kterému letnímu outfitu se hodí květinový věnec?

Léto je ideální čas na to, abyste se vyřádili s květinovými doplňky. Květinový věnec je krásný způsob, jak dodat nádech léta každému outfitu. Ale který letní outfit se nejlépe hodí ke květinovému věnci?

Zde je několik letních módních tipů, které vám pomohou vybrat perfektní letní outfit, který se hodí ke květinovému věnci:

  • Zvolte lehké, vzdušné látky, jako je bavlna nebo len. Tyto látky vám pomohou zůstat v chladu a pohodlí v letních vedrech.
  • Vybírejte světlé, veselé barvy. Léto je především o zábavě a odpočinku, proto se při výběru letního šatníku řiďte pestrými barvami.
  • Nebojte se experimentovat s různými styly. Květinový věnec může ozdobit jakýkoli outfit, takže neváhejte experimentovat s různými vzhledy.

S těmito letními módními tipy na mysli jistě najdete perfektní letní outfit, který se hodí ke květinovému věnci. Tak vyrazte a užijte si letní slunce!

Jak si vyrobit květinový věnec doma?

Léto je ideální čas na vylamování věnců z květin! S teplejším počasím přichází příležitost přidat k outfitu něco navíc a jak to udělat lépe než krásným květinovým doplňkem? Květinový věnec lze snadno vyrobit doma s několika zásobami a je to skvělý způsob, jak dodat osobní nádech vašemu letnímu šatníku. Zde je návod, jak si doma vyrobit svůj vlastní květinový věnec:

Budete potřebovat:

  • Základ pro váš věnec (může to být cokoli od slámy nebo vinné révy po drát nebo dokonce látku)
  • Čerstvé květiny (dostatek na pokrytí základny)
  • Květinová páska
  • Nůžky

Instrukce:

Začněte vytvořením základny pro váš věnec. Můžete použít cokoli od slámy nebo vinné révy až po drát nebo dokonce látku. Pokud používáte čerstvé květiny, ujistěte se, že jste vybrali materiál, který bude dobře držet v letních vedrech. Jakmile budete mít základ, je čas začít přidávat květiny. Začněte lepením několika stonků květinovou páskou a poté je přidejte do základny. Pokračujte v přidávání dalších květin, dokud nebude váš věnec plný a svěží. Dokončete oříznutím všech přebytečných stonků a listů a voila! Nyní máte krásný letní doplněk, který se hodí pro každou příležitost.

Vybrat módní doplňky na léto »

Závěr blogu

Léto je ideální čas experimentovat s novými módními trendy a vyzkoušet různé styly. Může však být obtížné držet krok s nejnovějšími trendy. Nesprávné oblečení může způsobit, že budete vypadat nepatřičně nebo zastarale. Abyste tomu zabránili, je důležité vědět, které trendy jsou každé léto oblíbené. Tímto způsobem můžete aktualizovat svůj šatník a zůstat v módě.

TOP produkty z kategorie Módní doplňky

Podobné články

Módní doplňky na léto, které vám nesmí chybět!

Léto je nejen obdobím plné zážitků, ale také obdobím, kdy se v módě meze nekladou. Zároveň díky teplému počasí, vaše outfity nejsou schované pod několika vrstvami teplého oblečení, což vybízí k tomu, mít perfektně promyšlený outfit. 

K...

Jak na letní líčení?

Letní období je plné zábavy, zážitků, slunce a tepla. Právě v těchto dnech, kdy zahradní party, festivaly a dovolené jedou v plném proudu, chcete vypadat hezky, a proto se také každý den hezky nalíčíte. Avšak horko a sluníčko způsobují roz...

Outfity na vánoční večírek

Vánoce jsou za dveřmi, což znamená, že začíná období vánočních večírků, firemních akcí či sešlostí s přáteli. Každoročně si chcete určitě dát záležet na tom, jak na takovém večírku budete vypadat. Jaké outfity jsou tedy pro tyt...

Letní outfit: Jak zvolit ten pravý a co se letos v létě nosí?

Léto je obdobím roku, kdy konečně můžeme vytáhnout letní oblečení a užít si teplého počasí. Tato sezóna je především o jasných barvách, lehkých materiálech a zábavných vzorech. Pokud si nejste jisti, co si tohle léto obléct, nebojte se...

Jak vybrat podzimní módní doplňky?

Podzim je skvělým obdobím roku, kdy se obléknout a užít si chladnější počasí. Tato sezóna je především o vrstvení oblečení a doplňků, abyste se udrželi v teple. Na výběr je mnoho různých podzimních módních doplňků, jako jsou šátky, šp...

Valentýn, aneb co koupit své drahé polovičce

Den svatého Valentýna je speciálním dnem pro oslavu lásky a náklonnosti. Je čas ukázat svému partnerovi, jak moc vám na něm záleží. Mnoho párů tráví Valentýna společně a těší se ze vzájemné společnosti. Pokud přemýšlíte, co letos koup...